Cautare

207 de rezultate pentru "creatii genti" (2.49 secunde)
Mai multe detalii despre aceste creatii gasiti pe www.facebook.com/GLIE.Oficial. "Am adus la aceasta editie tricouri cu trifoi, din zona Gorjului, cu print digital.
concert simfonic in premiera absoluta, creatii de Shaun Davey, in interpretarea unor grupuri corale si orchestrale de 120 de muzicieni;16 august - Seminar despre abordari inovatoare de promovare a turismului.
De profesie ingineri instalatori, cei doi soti s-au apucat de aceste creatii hand-made din lana in urma cu patru ani si jumatate.
CASA LUX prezinta luna de luna creatii ale arhitectilor si designerilor romani, asumandu-si rolul de a promova calitatea in lucrarile de amenajare a locuintelor private.
Cei peste 1000 de participanti la summit au aplaudat entuziast Orchestra Nationala Radio care a dus o parte din spiritul autentic romanesc pe taram asiatic, interpretand doua creatii romanesti, veritabile "carti de vizita" ale culturii noastre, Rapsodia romana nr.
De profesie ingineri instalatori, cei doi soti s-au apucat de aceste creatii hand-made din lana in urma cu patru ani si jumatate.
De profesie ingineri instalatori, cei doi soti s-au apucat de aceste creatii hand-made din lana in urma cu patru ani si jumatate.
- Ion Ungureanu â€" Premiul de Excelenta pentru contributia sa remarcabila la pastrarea identitatii si limbii romanesti - Cristina Iacob - Premiul pentru debut in regie, pentru filmul Selfie” - Dorel Visan - Premiul de Excelenta pentru creatii remarcabile in domeniul artei teatrale si cinematografice - Actorul anului 2014 - Ioan Boieriu - Premiul de excelenta pentru efecte speciale Din programul evenimentului au facut parte si recitalurile oferite de:
Cloche propune atat creatii custom made, cat si colectii ready to wear. Eu le preconizez un viitor frumos, caci creatiile lor au niste atuuri atemporale ;
Se prezinta ultimele creatii in premiera, de multe ori la nivel de manuscris, ori se pune in discutie conditia si locul pe care il ocupa cartea in constiinta individuala sau colectiva a cititorilor.
Cei de la Business Insider au inclus in materialul lor una dintre cele mai spectaculoase creatii de la noi, unica in Europa.
Acest dublu album reprezinta creatii originale adunate in aproape cinci ani de colaborare dintre mine si Nicusor Caragia” â€" a spus Corina Chiriac care, pe 26 octombrie si-a sarbatorit ziua de nastere.
CULEGEM ROADELE ZESTREI PUR ROMANESTI In colectia Zestrea, fota, ia, braul sau ilicul sunt surse de inspiratie pentru broderii moderne utilizate in creatii vestimentare contemporane, imbinand maiestria materialelor pretioase, precum dantela, tul, catifea si matase metalizata si a broderiilor elaborate, de inspiratie medievala.
La Odeon, au fost montate creatii de succes ale regizorilor Lucian Giurchescu, Dinu Cernescu, Andrei Serban, Alexa Visarion, Mihai Maniutiu, Horea Popescu, Alexandru Dabija sau Dragos Galgotiu.
Creatii complexe, clutch-urile compun impreuna cu matasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect care la sfarsit este UNIC. Clutch-urile SILKDOM pot fi purtate de la tinute de seara, dar si in combinatii cu jeans, camasi largi barbatesti, fuste de piele, etc.
Cromatic, cele mai multe creatii au ramas in zona alb-negru sau negru si rosu. Pentru colectia Alexander McQueen, Sarah Burton s-a raportat la frumusetea ordonata a gradinilor englezesti, la care a adus un plus de accente rock.
Probabil ca cititorul acestor Canturi orfice, care contin experientele vietii ratacitoare si tulburate a autorului lor â€" spirit itinerant si european -, va dezvolta cu aceste creatii o relatie de tipul Â'dragoste si uraÂ', asemanatoare cu cea pe care Campana a avut-o intotdeauna si cu contemporanii sai, fapt care ar confirma rezistenta acestei opere peste veacuri si capacitatea ei de a dialoga cu prezentul (Fiorenza Ceragioli).
Bijuteriile expuse sunt creatii realizate cu multa migala, pasiune, imaginatie si delicatete si dau acea nota de pretiozitate si eleganta desavarsita oricui o poarta, femei si barbati deopotriva.
Va asteptam pe 20 mai, de la ora 18:30 la Palatul National al Copiilor - sala mare, sa ne bucuram impreuna la Gala Extraordinara a Operetei Romanesti de cele mai valoroase creatii ale compozitorilor romani in interpretarea grandioasa a solistilor, orchestrei, corului si baletului Teatrului National de Opereta i Musical Ion Dacian”.
Cea mai buna veste a acestui concert e ca am vazut multi liceeni savurand creatii Laiho si Cavalera. Organizarea a fost ok, fara cozi mari la intrare sau la bere, burgeri si suc.
google-analytics.com